top of page

Här kan du läsa om vad tidigare klienter till mig tycker.

 

 

Jag tycker att Johanna är en bra, vänlig och påläst instruktör som verkligen är kunnig inom "mamma-träning", men också inom träning överlag. Det bästa med Johanna är också att hon är angelägen om att alla gör rätt för att vi ska må bra.

Träning efter graviditet Ånge

Kursen har uppfyllt mina förväntningar och mer än så! Det har varit väldigt roligt utöver att jag känner mig starkare och mer förberedd inför förlossning och bebistid.

Väldigt positivt och inspirerande att känna ditt genuina engagemang. Det känns väldigt tryggt att träna med dig då du känns proffsig och kunnig.

Small Group Gravid

Östersund

Jag tycker att denna träning är jättebra! Skönt att ha en ledare som vet vad man ska och inte ska göra då jag tycker att magmuskeldelningen är "läskig" och är rädd att göra fel när jag tränar själv.

Träning efter graviditet

Ånge

Please reload

Passen har varit jättebra, bra upplägg, roligt och motiverande, jobbiga men även triggande. Det är så roligt att komma till passen, du är alltid så glad det smittar av sig! Toppenbra tränare helt enkelt :)

Träning efter graviditet

Ånge

Redan efter första gruppträningen var jag fast. Med Johanna behövde jag inte skämmas över min dåliga kondis eller svaga armar. Hon fick mig att känna mig duktig ändå, att det jag ändå presterat var så bra! Den känslan fick jag i en grupp.

Men mycket mer än så var det inte, inga mirakel skedde med min vikt, den bestod. Jag började smått att fundera på personlig träning, visste ju att Johanna erbjöd även en sådan tjänst. Men skulle jag verkligen? Det kändes som om det var något som andra kostade på sig, inte jag. Jag hade inte råd och jag var definitivt inte värd det, tyckte jag. Ändå tog jag upp frågan med min make som inte alls förstod mina invändningar. "Du har visst råd och varför skulle du inte kunna unna dig det? Prova en månad så har du i alla fall försökt" fick jag till råd. 

 

Sagt och gjort, jag lyder så snällt min man när han ger mig så fina råd, så kontaktade jag Johanna och frågade om det fanns en lucka över för mig i hennes schema. Jag hade tur. En enorm tur. Inte bara för att Johanna tog sig tid till MIG, utan också för att jag bestämde mig för att låta Johanna ge mig SIN tid. Men jag har aldrig ångrat mitt beslut. Det är ett av de bästa jag någonsin tagit.

 

Laga mat började bli kul och spännande igen. En helt ny värld öppnades upp med massor av nya och intressanta smaker att uppleva. Och med den kom resultaten.

 

En månad gick snabbt. Men oj, vad jag lärde mig! Har alltid tyckt jag ändå ätit överlag bra mat, men så fel jag har haft. Och träningen sen, vilket lyft! Har styrketränat i snart 10 år men aldrig lyckats få så snabba och bra resultat som Johanna gav mig på bara en månad!

 

Hur är det möjligt?! Med Johanna är allting möjligt. Åtminstone är det så det känns. Jag behövde aldrig känna mig dum eller obekväm med henne, Johanna är ju en sådan jordnära person, mänsklig och naturlig.

 

När månaden med Johanna löpte ut fick jag separationsångest. Hur skulle jag överleva utan henne? Jag tog ett nytt beslut; varför sluta med nåt som ger resultat? Kände dock att jag hade koll på kosten nu men ville ha fortsatt hjälp med träningen och någon som pushade på lite då och då. Jag övergick till enskilda PT-timmar istället. Då fokuserar vi på träningen och stämmer av resultaten med jämna mellanrum.

 

Fem månader har nu gått sedan mitt första möte med Johanna Rapp och resultaten bara fortsätter att överraska mig. Jag är så glad och tacksam för att Johanna kom in i mitt liv och ruskade om det rejält, för det var precis vad jag behövde. Idag när jag ser mig själv i spegeln ser jag en stark och faktiskt rätt vacker kvinna som äntligen fått klivit ut ur sitt skal. Jag har en lång väg kvar, vilket är det fantastiska med kroppen. Alltid finns det något att jobba på, något att förbättra. Jag och Johanna har fortsatta planer för mig och min utveckling. Ingenting är omöjligt, så länge Johanna finns vid min sida."

Sabina, PT-klient

Ånge

Jag hade förväntningar av att kunna träna ett pass o samtidigt ha med min bebis.Dock visade det sig att jag skulle få så mkt mer! En gradvis upptrappning och stärkande träning av ffa bål o hållning. En grundlig genomgång av teknik o fokus på det som är viktigt att stärka för att undvika skador.

Upplevde i början att jag var otålig o ville att det skulle vara tuffare men den gradvisa upptrappningen visade sig såklart vara perfekt o precis vad min kropp behövde. Trots att vi inte sprungit eller hoppat har jag varje vecka haft massor med träningsvärk o utvecklats! Mycket bra!

Träning efter graviditet

Östersund

Please reload

bottom of page